Dieren onesie kopen

Steel de show in een dieren Onesie

Naast de gewone Onesie is tegenwoordig ook de dieren Onesie enorm populair. De Onesie ken je waarschijnlijk wel als een comfortabel, loszittend ‘alles-in-één’ pak. Zo’n pak waarin je ’s avonds lekker op de bank hangt. De dieren Onesie is een vergelijkbaar pak, maar dan in de vorm van een leuk dier. Je kunt hierbij denken aan een panda, gorilla of bijvoorbeeld een eenhoorn. Dieren Onesies kunnen door verschillende doelgroepen worden gedragen. In eerste instantie was het vooral de Onesie voor dames die in het middelpunt stond. Tegenwoordig is de Onesie voor mannen echter ook niet meer weg te denken.

Het ontstaan van de Onesie

De Onesie zoals wij die nu kennen is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Daar zijn de Onesies al langere tijd erg populair. Eerst fungeerde de Onesie als pyjama, maar sinds 2008 ook als loungepak. Er kwamen steeds meer soorten en de Onesie werd al snel een regelrechte hype. Dit was mede te danken aan het feit dat de Onesies gedragen werden in populaire tv-shows zoals bijvoorbeeld Friends en Scrubs. De journalistiek speelde hierop in en doopte de pakken gekscherend ‘Adult Onesies’. Het woord ‘Onesie’ verwijst naar de babyromper. ‘Adult Onesie’ betekent dus letterlijk ‘rompertje voor volwassenen’. Al snel vlogen de Onesies als warme broodjes over de toonbank. Inmiddels zijn zelfs beroemheden zoals Justin Bieber, Beyoncé en Rihanna gespot in Onesies. Dat beroemdheden er ook in lopen betekent echter niet dan een Onesie duur hoeft te zijn. Integendeel: deze leuke pakken zijn verkrijgbaar in vele prijsklassen. Er zit dus altijd wel een goedkope Onesie tussen.

Giraffe

De aantrekkingskracht van de Onesie

Sinds 2013 is de Onesie ook in Nederland een veel gedragen kledingstuk. Dit is vooral te danken aan het hoge comfortgehalte. Je trekt hem aan, ritst hem dicht en je bent klaar. De Onesie is van een zachte stof gemaakt. Hierdoor voelt het pak heel aangenaam op de huid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen de Onesie als loungepak of pyjama gebruiken. In de avonduren verruilen ze hun dagelijkse kleding voor zo’n lekker zittend pak. Zo krijgt ‘bankhangen’ een hele nieuwe dimensie. Er zijn echter nog veel meer momenten waarop zo’n dieren Onesie van pas kan komen:

  • In het koude winterseizoen.
  • Als ideale outfit voor carnaval.
  • Ludiek voor een vrijgezellenfeest.
  • Leuk voor feesten en festivals.

In het koude winterseizoen

In de wintermaanden kunnen de temperaturen flink dalen. Natuurlijk wil je er dan thuis wel lekker warmpjes bijzitten. Een fijne Onesie is dan natuurlijk onmisbaar. De meeste Onesies zijn namelijk veel warmer dan een pyjama of normaal huispak. Dit komt omdat veel exemplaren zijn voorzien van handschoenen, gesloten voeten of een capuchon. Hierdoor hoef je dus geen sokken of pantoffels meer te dragen, je bent immers al van top tot teen bedekt. Met een Onesie heb je het dus gegarandeerd altijd lekker warm, zelfs als het buiten heel koud is. Heb je kou gevat?  Ook dan kan een Onesie kopen heel handig zijn. Je kruipt behaaglijk in het pak en je bent dat griepje zo weer de baas.

Tijger onesie

Als ideale outfit voor Carnaval

Ben je ook zo dol op Carnaval? Dan herken je vast het jaarlijks terugkerende kostuumdilemma. Het uitzoeken van een carnavalskostuum is immers best lastig. Om te beginnen moet het een origineel kostuum zijn. Je kunt dus niet met het pak van vorig jaar aan komen zetten. Ook wil je voorkomen dat je tijdens het carnaval ‘dubbelgangers’ tegenkomt. Je moet dus een beetje ‘out of the box’ denken. Tegelijkertijd moet het pak van je keuze een komische noot hebben. Daarnaast zijn er ook de praktische zaken waar je rekening mee moet houden. Het weer bijvoorbeeld. In de carnavalsperiode kan het behoorlijk koud zijn. Omdat je veel buiten bent moet het kostuum je daarom ook tegen de koude en wind beschermen. Het mag duidelijk zijn: er komt heel wat kijken bij het vinden van de juiste carnavalsoutfit. Betekent dit dat je stad en land af moet zoeken om zo’n kostuum te vinden? Helemaal niet. Trek gewoon een dieren Onesie aan. Zo’n Onesie zit comfortabel en is heerlijk warm. Kou hoef je dus zeker niet te lijden. Met de originaliteit zit het trouwens ook wel goed. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heuse eenhoorn Onesie? In zo’n kleurrijk pak steel je overal de show. Nu vraag je je wellicht af of zo’n pak niet heel prijzig is. Gelukkig is dit niet het geval. Een goedkope Onesie heb je zo gescoord.

dieren onesie

Ludiek voor een vrijgezellenfeest

Organiseer je binnenkort een vrijgezellenfeest voor een vriend of vriendin? Dan wil je de toekomstige bruid of bruidegom op een leuke manier te kijk zetten. Waarom dan niet een Onesie kopen? Hilariteit is verzekerd. Bovendien heb je de keuze uit een Onesie voor dames en een Onesie voor mannen. Hijs de aanstaande bruid of bruidegom daarom gerust in een gorilla Onesie. Als wandelende gorilla trek je op straat gegarandeerd de aandacht. De Onesie heeft als bijkomend voordeel dat het ‘slachtoffer’ lekker warm en comfortabel de avond doorkomt. Bovendien kan de Onesie naderhand thuis als loungepak worden gebruikt.

Leuk voor feesten en festivals

Als je naar een feest of festival gaat is het altijd weer een hele toer om een outfit bij elkaar te zoeken. Je wilt immers origineel voor de dag komen en het liefst een beetje opvallen. Ook mag het niet te veel geld kosten. Dan is een goedkope Onesie in de vorm van een dier heel geschikt. Trek bijvoorbeeld een panda Onesie of een koala beer Onesie aan. In zo’n outfit kun je iedereen in jouw omgeving opvrolijken. Bovendien is er altijd een Onesie voor mannen en een Onesie voor dames. Naast vrolijk en opvallend heeft een Onesie ook praktische voordelen. Goed weer is nooit gegarandeerd en als je ’s nachts in je tentje ligt kan het ook in de zomer nog behoorlijk afkoelen. Met een lekkere warme Onesie hoef je niet bang te zijn voor kou of slecht weer. Je kruipt er lekker in weg en als het nodig is zet je gewoon even je capuchon op.