Kopen van een zwarte onesie

Een zwarte onesie kopen

Onesies zien je de laatste tijd overal, waaronder de Zwarte onesie. Op het internet maar ook in fysieke winkels zie je ze steeds meer. Iedereen heeft er de laatste jaren wel eens een paar voorbij zien komen en/of kent wel iemand die er een heeft. Wat is een onesie precies en welke zwarte onesies zijn er te koop?

Wat is een onesie?

Terwijl hij vijf jaar geleden nog relatie onbekend was, is de onesie de laatste jaren veel meer een begrip geworden in de Nederlandse modewereld. Hij staat vooral bekend om zijn comfort en dat hij uit één kledingstuk bestaat. Overgewaaid uit landen als Amerika en Engeland werd deze in 2014 een ware hype en is sindsdien niet meer weg te denken uit de modewereld.

Welke soorten zwarte onesie kun je kopen?

Er zijn verschillende soorten onesie te koop, waaronder de dieren onesie. Maar de zwarte onesie staat vooral bekend om zijn eenvoud. Hij is te koop voor zowel vrouwen en mannen en met of zonder print. Wanneer je meer voor sierlijke vrouwelijke variant wilt gaan dan is de zwarte onesie vrouw zeker geschikt:
Onesie vrouw zwartWanneer je meer voor de uniseks variant wilt gaan die geschikt is voor mannen en vrouwen, dan is de volgende onesie uitermate geschikt voor jou en je partner:

Uniseks onesie zwart

Deze laatste heeft vooral een meer krachtigere uitstraling. Beide onesies zijn heerlijk comfortabel om te dragen en perfect voor een avondje thuis. Beiden hebben kenmerkend een rits aan de voorkant waardoor je gemakkelijk in en uit kunt stappen. Om ook je hoofd heerlijk warm te houden zit er aan de achterkant een capuchon. Beiden zijn gemaakt van een kwalitatieve stof en voelt heerlijk zacht aan. Ben je nieuwsgierig geworden naar een van de onesies? Klik dan op de bovenstaande foto’s of bekijk onze winkel voor het gehele aanbod.