Betaalmethoden

Wat leuk dat je van plan bent om bij ons een onesie te kopen! Je kunt op verschillende manier bij ons betalen en wij lichten je op deze pagina graag toe over de veiligheid van je gegevens en hoe je kunt betalen.

Kan ik bij jullie veilig betalen?

Je kunt bij ons veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van een officieel SSL certificaat. Dit certificaat houdt in dat je altijd op een veilige en vertrouwde omgeving bent zodra je bij ons een product besteld. Deze veilige omgeving kun je herkennen aan het HTTPS en het hangslotje voor het adres van de website.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Wij proberen voor iedereen zijn of haar favoriete betaalmethode aan te bieden. Zo hebben wij voor onze Nederlandse en Belgische kanten een breed aanbod betaalmethoden als iDeal, Bancontact/Mistercash, maar ook Creditcard en Paypal. Op deze pagina lees je meer over elke betaalmethode.

Kan ik bij jullie ook achteraf betalen?

Online winkelen blijft soms toch een beetje spannend omdat je het product niet eerst in je handen hebt. Wij vertrouwen zo erg op onze kwaliteit dat wij jou de keuze geven om ook achteraf te betalen. Dit doen wij in samenwerking met Karna. Op deze manier krijg jij jouw bestelling thuis en hoef je pas af te rekenen zodra je jouw pakketje binnen hebt en er tevreden over bent.

Retourneren met Klarna is ook erg makkelijk. Mocht je beslissen dat je je bestelling toch niet wilt houden dan wordt de Klarna rekening na ontvangst van de retour verwijderd en hoef jij verder helemaal niks meer te doen.

Voor het Achteraf betalen brengen wij extra kosten van €1,00 +3,25% in rekening.

*Alleen onze klanten uit Nederland kunnen op dit moment gebruik maken van achteraf betalen.

Brengen jullie ook betaalkosten in rekening?

Voor zowel onze Nederlandse als Belgische klanten zijn de betaalkosten gratis voor de reguliere betaalmethodes (iDEAL/Bancontact). Voor overige betaalmethodes kunnen extra kosten van toepassing zijn, bijvoorbeeld voor Achteraf Betalen. Deze kosten staan in het betaalproces duidelijk aangegeven in het betaalscherm en worden automatisch aangepast zodra je een andere betaalmethode kiest.

Welke betaalmethoden bieden jullie aan?

Je kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

iDeal

Met iDEAL betaal je eenvoudig, veilig en snel al je online aankopen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Achteraf betalen

Betaal binnen 14 dagen na levering van je bestelling. Binnen 1 week na levering ontvang je per e-mail je factuur van Klarna. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om het bedrag aan Klarna te voldoen via iDeal of bankoverschrijving. Klarna heeft een eigen acceptatiebeleid waar wij geen invloed op hebben. Indien je Klarna betaling niet geaccepteerd wordt en je inzicht wil in de reden daarvan, dan kan je rechtstreeks contact opnemen met Klarna via klarna.nl. Voor de algemene voorwaarden van Klarna achteraf betalen klik je hier.

Creditcard

Bij ons kan je veilig betalen met Mastercard en Visa. Na verificatie wordt je bestelling direct verwerkt. Het versturen van de gegevens naar de creditcard maatschappij, het autoriseren en de terugmelding van de autorisatie vindt doorgaans plaats binnen 15 seconden. Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet door ons opgeslagen.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor vlot betalingsverkeer en groeide intussen uit tot Beglische marktleider van elektronische kaartbetalingen. Betalingen via deze weg zijn voor ons direct zichtbaar waardoor de order zo snel mogelijk in behandeling genomen kan worden.

SOFORT Banking

Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling – sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving – direct kan worden verwerkt.

Paypal

Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. De service van PayPal, waarmee gebruikers gratis betalingen kunnen versturen, kan worden gebruikt vanaf pc’s en mobiele telefoons.