Onesie kopen?

Een onesie kopen? De onesie dankt zijn naam aan de rompertjes die door het bedrijf Onesies op de markt gebracht zijn. Een rompertje bestaat uit één geheel en wordt gebruikt voor kleine kindjes om onder de kleding te dragen. Je draag hem als gewone kleding maar werd in eerste instantie veel gebruikt als pyjama of als een soort huispak waarin je lekker thuis kunt chillen. Ze worden veelal gemaakt van zachte en lekker warme stoffen zoals fleece, chenille of soepele katoen zodat ze ook comfortabel zitten. Maar wat is een onesie?

32.95
Uitverkocht
29.95
Aanbieding!
Uitverkocht
29.95 19.95
Uitverkocht
29.95

Soorten, maten en modellen

Onesies worden vaak voorzien van prints van bijvoorbeeld strip- of tekenfilmfiguren maar zijn ook in effen gekleurde modellen of met streepjes en andere motiefjes te koop. Deze laatste lijken soms sterk op een pyjama of trainingspak en kunnen ook als zodanig gedragen worden. Hij is gemaakt van soepele stof zodat deze lekker draagt hetgeen met name voor kinderen erg fijn is. Ze kunnen er goed mee ravotten zonder in hun bewegingen belemmerd te worden en een onesie zit ook nog eens lekker warm. Altijd prettig dus met koud weer en je kunt ze er ook nog kleding onderaan trekken zodat ze het zeker niet koud krijgen.

Voor iedereen en in verschillende prijsklassen

Onesies zijn te koop voor zowel kinderen als mannen en dames. Je kunt ze kopen in allerlei soorten en maten en ook in diverse prijzen. Je hebt onesies die op een pyjama lijken maar met name voor dames zijn er veel jumpsuits te koop waar je prima mee naar een feestje kunt en er nog elegant uitziet ook.  Wij hebben een ruim aanbod onesies voor jou in verschillende prijsklassen. Kijk dan ook eerst goed rond voordat je een keuze maakt!

Maak de juiste keuze

Veel webwinkels bieden ze aan dus een onesie kopen kan snel en eenvoudig. Kijk eerst goed rond wat de verschillende winkels allemaal in hun assortiment hebben zodat jij de juiste keuze maakt en straks met een fijne en comfortabele onesie lekker thuis op de bank kunt genieten of er trendy mee kunt rondlopen op straat. Kijk hier voor ons aanbod Onesie mannen, Onesie Dames en Onesie kind!