Retourneren en Ruilen 

Ben je niet geheel tevreden over je onesie en je wilt hem liever retourneren of ruilen? Daar hebben wij alle begrip voor! Op deze pagina proberen wij je zo goed mogelijk alle informatie te geven die jij nodig hebt. Heb je nog vragen of twijfels? Neem dan gerust even contact met ons op en we proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Belangrijk om te weten
Wil je de onesie retourneren of ruilen? Hieronder staan enkele punten die belangrijk voor jou zijn om te weten:

  • Vanaf het moment dat je de onesie in huis hebt, heb je 14 dagen de tijd om het artikel te ruilen of om te retourneren.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten voor het terugsturen van de onesie
  • De onesie dient ongebruikt te zijn en nog voorzien van alle originele labels.

Onesie retourneren
Je wilt je onesie retourneren. Omdat wij de verzendkosten voor onze rekening nemen, vragen wij je om zelf de retourskosten te betalen. Ben je woonachtig in Nederland? Dan moet je rekening houden met kosten van ongeveer 5 a 7 euro om de onesie terug te sturen.

Je kunt gebruik maken van de DHL parcel service. Hierbij kun je de onesie terugsturen naar het dichtstbijzijnde DHL parcel winkel bij ons in de buurt. Dit is vaak voordeliger dan het rechtstreeks naar ons adres te sturen. Voor meer informatie verwijzen we je naar de website van DHL parcel:

https://www.dhlparcel.nl/nl/particulier/pakket-verzenden.

Wanneer je in België woont dien je rekening te houden met kosten van ongeveer 13 a 18 euro.

Onesie ruilen
Het is goed mogelijk dat je niet tevreden bent met je onesie, maar dat je deze liever in een andere maat wilt hebben of je hebt een andere leuke onesie gezien. Neem dan altijd even met ons contact op zodat wij je zo goed mogelijk kunnen helpen. Je kunt de onesie naar ons terugsturen en vervolgens de nieuwe onesie bestellen en betalen. Je krijgt van ons het aankoopbedrag van de eerste onesie zo snel mogelijk van ons terug.

Heb je nog vragen over het retourneren of ruilen van een onesie? Neem dan gerust even contact met ons op en dan helpen wij je graag!

Ons retouradres is:
Onesie Specialist
Oliemulderstraat 1
9724JC Groningen
Nederland